Introductie

‘Toonaangevende klanten, complexe uitdagingen op het gebied van Internal- Control en Audit!’ De kern van deze interessante interim opdracht dus als Manager Internal Control!

Functie

Wat ga je doen?
Je gaat werken bij een van de Big4 kantoren en je wordt onderdeel van het Internal Control Advisory Team (35fte). Een nationale en internationale klantportefeuille, een breed scala aan dienstverlening. Je gaat een voorzet geven met het verbeteren van bedrijfsprocessen en risicobeheersing. Met je natuurlijk overwicht en kennis van zaken adviseer je de klant en begeleid je een team van jonge professionals. Je bent verantwoordelijk voor projectmanagement, de coördinatie van het veldwerk en bent sparringpartner voor het management.

Wat breng je mee
Als Interim Sr. Manager Internal Control Advisory voldoe je aan de volgende eisen:

  • 5-7 jaar ervaring op het gebied van Internal Control/Internal Audity/Financial Audit, bij voorkeur binnen Big4 kantoor;
  • Afgeronde WO opleiding, Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen, Bedrijfseconomie en/of Accountancy&Control en/of Information Management
  • Afgeronde postdoctorale opleiding (RA/RO/RE)
  • Affiniteit met organisatieprocessen, -inrichting;
  • Recente kennis van COSO, ERM en Internal Audit
  • In staat om zelfstandig opdrachten te managen en uit te voeren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

De voorwaarden
Het is een tijdelijke opdracht voor 3 tot 5 dagen per week (in overleg). Het uurtarief bedraagt maximaal 95 euro incl reiskosten excl btw. De startdatum oktober 2017 en de looptijd is 3 tot 6 maanden. De standplaats is Amsterdam maar de klant locaties zijn landelijk. Enkele klanten zijn in het buitenland gevestigd dus reisbereidheid dient aanwezig te zijn.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of stuur je CV, motivatie en tariefwens naar annemarie.blaisse@auditpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere opdrachten?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op Vacatures. Je kan ons ook volgen, kijk dan op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.

Met deze sollicitatie ga je akkoord met ons Privacy Reglement