Introductie

Wil je bouwen aan een nieuwe bank en dat het topmanagement met jouw rapporten aan de slag gaat?

Functie

Wat ga je doen
Je coördineert en voert onderzoeken uit, zelfstandig of in kleine teams. Op basis van je constateringen kom je samen met het team tot een afgewogen oordeel en overtuig je de auditee waar nodig om de situatie te verbeteren. In een rapportage leg je de situatie, de tekortkomingen, de samenhangende risico’s en de overeengekomen oplossingen vast. Je bevindingen hebben impact en zetten het management aan tot actie. Binnen de teams geef je coaching en training on the job.

De functie-eisen
Als Senior Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een RA- of RO-titel (of bijna afgerond);
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen audit;
  • Ervaring binnen de financiële dienstverlening is een pré
  • Teamspeler, ondernemend en gericht op continue ontwikkeling;
  • Initiatiefrijk, zelf-startend en communicatief.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 36 tot 40 uur per week. Door het Nieuwe Werken heb je de vrijheid om je tijd zelf in te delen. De standplaats is Amsterdam. 1 tot 2 keer per maand reis je naar buitenlandse kantoren. Het salaris ligt tussen 60 en 80K per jaar (op basis van 40 uur per week).

Waarom wil je voor deze bank werken
Je komt terecht bij Group Audit dat actief is in het hart van de bank. Group Audit is toonaangevend, onafhankelijk en wordt serieus genomen. Binnen deze groep van 160 professionals werk je zelfstandig en in teamverband. ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bied je daarom goede mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei. Je krijgt ook een pakket van employee benefits waarmee je voor een groot gedeelte je eigen voorwaarden kunt bepalen. Inhoudelijk is het werk uitdagend omdat de bankwereld volop in beweging is.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar clemens.van.der.werf@auditpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Clemens van der Werf, recruitment manager op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.

Solliciteer direct via onderstaande knop. Met deze sollicitatie ga je akkoord met ons Privacy Reglement.