Introductie

Ben jij als Internal Auditor uit op een brede auditrol? En wil je bij een bedrijf werken waar talent, passie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan?

Functie

Wat ga je doen
Je bepaalt de scope van de audits, je stelt werkprogramma’s vast en voert de audits uit binnen de werkmaatschappijen en shared servicecentra van USG People. Je rapporteert over de uitkomsten en bespreekt deze met het management. Je vertaalt de bevindingen naar concrete aanbevelingen voor de business. Je werkt in een multidisciplinair team. Jij bent de expert in internal audit die bereid is mee te draaien in financial- en IT-audits.

De functie-eisen
Als Senior Internal Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde WO-opleiding;
  • Een RO- of CIA-titel;
  • 4 tot 8 jaar werkervaring binnen internal audit;
  • Gedegen kennis van standaarden van IIA;
  • Proactief, analytisch en communicatief;
  • Sensitief, leergierig en resultaatgericht.

Waar kom je terecht
Je komt terecht bij USG People, een HR-dienstverlener met 6000 medewerkers in 4 landen (Nederland, Duitsland, België en Frankrijk). USG People gelooft dat mensen het verschil maken, ieder met zijn eigen, unieke talent en passie. Het auditteam bestaat uit 3 medewerkers. USG People heeft als waarden: professionaliteit, vooruitgang, verbondenheid, passie en resultaatgericht.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week (minder is bespreekbaar). De standplaats is Almere. Reizen bedraagt 10 tot 20%. Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit een leaseauto, variabele bonus, 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar clemens.van.der.werf@auditpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Clemens van der Werf, recruitment manager op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

Met deze sollicitatie ga je akkoord met ons Privacy Reglement.