Introductie

Een duurzame bank met grote maatschappelijke betrokkenheid en een sterke financiële positie. Dát is de BNG Bank. Een mooie organisatie met doorgroeimogelijkheden voor een betrokken Auditor.

Functie

Wat ga je doen

Primair draag je in deze rol bij aan het verder in control zijn van de bank. Daartoe voer je zelfstandig en in teamverband audits en controles uit, toets je de naleving van de processen en procedures, waarbij je complexe onderwerpen snel weet te doorgronden. Je aandachtsgebied binnen de bank is/wordt (een combinatie van) Treasury, Kredietverlening of IT. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van rapportages zodanig dat er inzicht is in de betrouwbaarheid en beheersing van bedrijfsprocessen en IT-systemen. Tevens stel je verbetervoorstellen op ter optimalisatie van testmethodieken.

Het team bestaat uit 10fte waarbij het 2 activiteiten omvat, namelijk het toetsen van de naleving van de processen en procedures en Operational Audit. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Interne Auditdienst. Zelfstandigheid, passie, kwaliteit en resultaat staan hoog in het vaandel. Je weet waar je over praat en bent een verbindende persoonlijkheid.

De functie-eisen

Als Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding;
  • Leergierig en bereid in jezelf te investeren (CIA, CISA, R-titel);
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring (bij voorkeur binnen de externe Accountancy);
  • Stevige pro-actieve persoonlijkheid, duidelijk in de communicatie;
  • Heeft het vermogen hoofd- van bijzaken te onderscheiden en complexe zaken snel te doorgronden;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
  • Gericht op een duurzame relatie met de business.

Waar kom je terecht?

BNG Bank is een betrokken partner voor een duurzamer Nederland. Zij stelt de publieke sector in staat maatschappelijke doelstellingen te realiseren. De klanten zijn (decentrale) overheden en instellingen op het gebied van wonen, zorg, onderwijs, energie en infrastructuur.

BNG Bank ontwikkelt en stimuleert innovatieve duurzame verdienmodellen. Dankzij haar topratings kan BNG Bank tegen lage tarieven geld lenen op de internationale geld- en kapitaalmarkt, en dit geld vervolgens tegen concurrerende prijzen uitlenen aan klanten.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een functie voor 36 uur, 4×9 of 32 uur is bespreekbaar. De standplaats is Den Haag. BNG Bank biedt een all-in jaarsalaris van 65k op basis van 36 uur. Daarnaast ruime opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van een R-titel. Doorgroeien naar Operational Audit of binnen de bank behoort dan ook tot de mogelijkheden. Een plezierige werkomgeving waarin eigen initiatief en samenwerking zeker wordt gewaardeerd.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.