Co-sourcing

Organisaties en hun omgeving worden steeds complexer. Veel Internal Audit Functies vinden het moeilijk om van alle onderwerpen op de hoogte te blijven en om in te spelen op piekbelastingen. De praktijk vraagt steeds meer variatie qua kennis van technieken en objecten (van data-analyse tot en met gedrag, houding en cultuur). Door ons omvangrijke netwerk zijn wij in staat om uw capaciteit op- en af te schalen naar behoefte en zijn wij in staat om voor iedere auditvraag, hoe specialistisch ook, de juiste auditor in te zetten.

Bij co-sourcing ondersteunen wij u bij de uitvoering van uw Internal Audit Functie. Dat kan zijn het management, de auditors of beide. AuditPeople trekt uiteraard gezamenlijk met u op waarbij wij zorgen voor kennisoverdracht en -borging naar uw personeel.

Uiteraard zorgen wij voor een vast aanspreekpunt, die altijd beschikbaar is voor contact of vragen en daardoor desgewenst ook bij u intern op kan treden als CAE (Chief Audit Executive) voor de dialoog met management en Audit Commissie.

De samenwerking met AuditPeople biedt u onder andere de volgende voordelen:

 • Flexibiliteit: door piekbelasting op te vangen of in te spelen op tussentijdse auditvragen van uw stakeholders.
 • Kennis: met een grote pool van audit specialisten. De praktijk vraagt namelijk steeds meer variatie qua kennis van technieken en objecten (van Data-analyse tot en met gedrag, houding en cultuur)
 • Kostenbesparing: onder meer door meer gerichte inzet van gespecialiseerde en ervaren auditors (eventueel part-time), lagere opleidingskosten en kortere doorlooptijden;
 • Het opvangen van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt (lees: moeilijke Werving & Selectie trajecten) voor auditors.

AuditPeople is al voor verschillende organisaties de partij voor co- of outsourcing van Internal Audit.

Informeer naar de mogelijkheden van co-sourcing voor uw organisatie, door contact op te nemen met Sander van Oosten (via 06-18804323 of sander@arcpeople.nl) of Carlo Bavius (06-40050555 of carlo@arcpeople.nl).

 • Sander van Oosten
  Sander van Oosten Partner

  06-18804323

 • Carlo Bavius RO RE CIA CRISC
  Carlo Bavius RO RE CIA CRISC Associate Partner

  06-40050555