Introductie

“Waakzaam en Dienstbaar”. Dat is waar de Politie voor staat. Een zeer uitdagende functie voor een gedreven Financial Auditor!

Functie

Wat ga je doen

Als Financial Auditor maak je deel uit van Concernaudit (14 professionals), een kennisafdeling in beweging, faciliterend aan een organisatie in beweging. Als Financial Auditor voer je zelfstandig de controles uit in het kader van de jaarrekeningcontrole, rechtmatigheid controles en vraaggestuurde audits. Je geeft operationeel sturing aan de werkzaamheden van de medewerkers in de auditteams. Je trekt conclusies en rapporteert de auditbevindingen aan de Senior Financial Auditor. Je bespreekt, samen met de Senior Financial Auditor, de auditbevindingen met de auditee. Daarnaast draag je actief bij aan de verdere opbouw en positionering van de interne auditfunctie en de groei naar een kwalitatief sterke financial auditfunctie. Al deze facetten maken de functie complex, interessant en uitdagend waardoor je je zowel vaktechnisch als persoonlijk gaat ontwikkelen.

De functie-eisen

Als Financial Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding;
  • Bij voorkeur afgerond RA of studerend hiervoor;
  • 3 – 10 jaar werkervaring binnen de auditpraktijk (Financial Audits bij openbare accountantspraktijk of interne accountantsdienst);
  • Zelfstarter, zelfstandig;
  • Proactief, nieuwsgierig en een dosis lef;
  • Communicatief vaardig en om kunnen gaan met veranderingen;
  • Ervaring met het coördineren van de uitvoering van audits en het begeleiden van medewerkers;
  • Hands-on mentaliteit en meewerken aan de doorontwikkeling van de afdeling.

Waar kom je terecht?

Nederland veiliger maken, dat is het doel van de politie. De standplaats is Den Haag, maar een belangrijk deel van de werkzaamheden vindt ook plaats in Rotterdam waar je dus met regelmaat te vinden bent. Uiteraard is in overleg thuiswerken ook mogelijk. Je komt terecht op de afdeling Concernaudit. Dit is de interne auditfunctie van de Politie. Concernaudit houdt zich bezig met Financial, Operational en IT-audits. Het is een onafhankelijke, objectieve functie die o.a. aanvullende zekerheid verschaft en adviesopdrachten uitvoert voor de korpsleiding en interne klanten. Het team Financial audit bestaat uit ongeveer 14 professionals en wordt aangestuurd door de coördinator Financial Audit. Op termijn is het ook mogelijk dat je niet alleen bij Financial Audits wordt ingezet maar ook bij gecombineerde audits (combinatie van Financial, Operational en IT-audit).

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 36 uur per week. De standplaats is Den Haag. De salarisindicatie ligt tussen de €4.025 – €5.730. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%. Aanvullend bieden we een uitstekende pensioenregeling, betaald ouderschapsverlof en verschillende opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern) en na een jaar tijdelijke aanstelling de mogelijkheid op een vaste aanstelling. Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.