Introductie

AuditPeople is voor een klant op zoek naar een IT-auditor met affiniteit voor data analytics in Midden Nederland.

Functie

Wat ga je doen
Als IT-auditor ben je niet alleen betrokken bij de IT audits maar hebt ook de mogelijkheid om operational audits uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor audits van a tot z. Van het maken van een auditplan tot het bespreken van de aanbevelingen met de auditee en andere betrokkenen.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor deze rol voldoe je minimaal aan de volgende eisen:

  • Bachelor/ masterdiploma;
  • Werkervaring met IT audits;
  • Affiniteit met data analytics;
  • Vloeiend in Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Zelfstarter;
  • Bereid om te reizen (10 – 15 procent).

Waar kom je terecht
Je komt terecht bij een internationale industriële dienstverlener die MVO hoog in het vaandel heeft staan. De internal auditafdeling kent een platte organisatiestructuur en bestaat op dit moment uit drie mensen. Een Internal Audit Directeur, een Business Auditor Manager en een IT Audit Manager. Er heerst een informele sfeer en de werk/ privé balans is goed. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk om te investeren in haar mensen. Internal audit is hierdoor een belangrijke kweekvijver voor talent binnen het bedrijf. De auditafdeling staat direct in verbinding met de (interne) klanten en externe belanghebbenden (toezichthouders, externe accountant) en brengen partijen bij elkaar. Zo zorgen ze voor meer onderling begrip en synergie vanuit een derdelijns rol.

Jouw voorwaarden
Een afwisselende baan in een dynamische, op ontwikkeling gerichte omgeving. Een enthousiast team dat werkt in een informele sfeer en veel zelfstandigheid kent. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 37 vakantiedagen, pensioenbijdrage en goede opleidingmogelijheden.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar yalcin@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.