Introductie

Interimopdracht voor een internal auditor!

Functie

Wat ga je doen?

Als interim Internal Auditor binnen de afdeling Professional Practices van Corporate Audit Services toets je de kwaliteit van de auditdossiers. Je hebt veel ervaring met testen, niet alleen procesmatig maar ook op inhoud en naleving van de standaarden. Onderdeel van de werkzaamheden is ook reperformance. De startdatum is in overleg maar bij voorkeur zo snel mogelijk. Het is voor 40 uur per week tot eind oktober. Het uurtarief ligt rond de 80 euro inclusief reiskosten, excl. btw.

De functie-eisen

Om als interim Internal Auditor aan de slag te kunnen, dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen:

  • Rond de 10 jaar werkervaring met goede vakinhoudelijke kennis op het gebied van Internal Audit;
  • Bekend met de IIA standaarden;
  • Bij voorkeur RA opleiding;
  • Gedreven, proactief, veranderingsgezind ingesteld en in staat een verbindende rol te vervullen:
  • Je hebt een oplossingsgerichte en pragmatische attitude.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en tariefwens naar nicole@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis, op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere opdrachten?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op vacatures. Je kan ons ook volgen, kijk dan op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.