Introductie

Je expertise als Internal Auditor op het gebied van wwft inzetten bij eén van de grootbanken in Nederland. Mooi project voor 10 maanden, standplaats midden-Nederland.

Functie

Wat ga je doen

KYC/CDD analisten worden breed ingezet op zowel de Fraude- als Vorderingendesk. Deze desk werkt nauw samen met experts van Customer Due Diligence, Anti Money Laundering, Sancties en Security. Op deze desk worden klanten-dossiers beoordeeld of ze geregistreerd kunnen worden in het Interne of Externe Verwijzingsregister. Analyses worden gemaakt op operationeel en tactisch niveau aangaande diverse fraudezaken. Dit betreffen zowel high als low -risk klanten, zowel zakelijk als particulier.

Als interim Internal Auditor met wwft ervaring word je ingezet op het beoordelen van analyses van deze cdd-dossiers. Jouw bevindingen spreek je vervolgens in teamverband door. Een mooie en verantwoordelijke rol; immers jij geeft uiteindelijk de ‘go’ op een beoordeeld dossiers.

Voor deze opdracht voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • relevante werkevaring binnen Accountancy, bij voorkeur financial services / banken
  • kennis van wwft;
  • gewend zelfstandig te werken;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • gericht op samenwerken.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar nicole@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis, Sr. Consultant op nummer 06-81804247.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.