Introductie

Als interim Sr. Auditor helpen de Rijksoverheid nog beter te functioneren!

Functie

Wat ga je doen?
Als interim Sr. Auditor ga je voor de Rijksoverheid diverse auditwerkzaamheden uitvoeren aan de hand van het daarbij behoreden beheers- en controlsysteem. Onder aansturing van Auditmanagers voer je de werkzaamheden grotendeels zelfstandig uit. Tot je werkzaamheden behoren o.a. het verrichten van uitvoerende en rapportagewerkzaamheden. Daarnaast ga je bijdragen aan de inhoudelijke en vaktechnische controlestructuur en de documentatie van auditdossiers. Startdatum 1-9-2019 voor enkele maanden. Het betreft een fulltime rol, 36 uur.

De functie-eisen
Om als interim Sr.Auditor aan de slag te kunnen, beschik je over onder andere de volgende competenties en ervaring:

  • Afgeronde WO opleiding op het gebied van Accountancy aangevuld met RA, RO of RE
  • Kennis en ervaring van auditbeleid binnen de overheid
  • kennis van auditprincipes, onderzoeksmethoden en -technieken en vaardigheid in het toepassen hiervan in standaard- en maatwerkaudits
  • kennis van de regelgeving, voorschriften en procedures op het gebied van overheidsauditing
  • vaardigheid in het coördineren van de uitvoering van audits en het begeleiden van medewerkers;
  • ervaring met het uitvoeren van auditwerkzaamheden, bij voorkeur bij de overheid (3-5 jaar)
  • 8. vaardigheid in het presenteren van onderzoeksbevindingen in rapporten, in zowel vakinhoudelijk juiste als organisatorisch/bestuurlijk begrijpelijke termen;

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, reageer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin op nummer 06-38170335.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

Met deze sollicitatie ga je akkoord met ons Privacy Reglement.