Introductie

Je expertise op het gebied van CDD / KYC inzetten bij eén van de grootbanken in Nederland. Diverse locaties in Nederland, opdracht voor 3-9 maanden.

Functie

Wat ga je doen

Als interim KYC/CDD analist word je breed ingezet op zowel de Fraude- als Vorderingendesk. Deze desk werkt nauw samen met experts van Customer Due Diligence, Anti Money Laundering, Sancties en Security. Naast het vervullen van reguliere taken binnen de Fraude- en/of Vorderingendesk, kunt je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Transactie monitoring (fraude detectie)
  • Op grond van protocol beoordelen of een persoon geregistreerd kan worden in het Interne of Externe Verwijzingsregister (EVA)
  • Maken van analyses op operationeel en tactisch niveau aangaande diverse fraudezaken.
  • Fungeren – in het kader van informatieverstrekking – als intermediair tussen bank enerzijds en politie/justitie, opsporingsdiensten en zuster veiligheidsdiensten anderzijds.
  • Signaleren en vertalen van risico’s uit incidenten naar risico’s voor de Bank en initieren van acties zoals advisering aan de business (preventie)

Voor deze opdracht voldoe je aan de volgende eisen:

  • afgeronde HBO-opleiding, bijvoorkeur Juridisch / Economisch;
  • ervaring met het schrijven van CDD reviews;
  • gewend zelfstandig te werken;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
  • Wwft kennis.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis, Sr. Consultant op nummer 06-81804247.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.