Introductie

Interimopdracht voor generieke IT Auditor

Functie

Wat ga je doen?

Voor NN in Den Haag zijn wij op zoek naar een interim IT auditor. Als IT auditor neem je de lead in de audit en ben je verantwoordelijk voor de gehele audit. Denk hierbij aan het opstellen van plan van aanpak tot presentatie van de rapportage. Je werkt hierbij samen met de technische IT audit specialist en/ of de (business) audit specialist van andere afdelingen binnen corporate audit services. Je weet hoe je junioren kan motiveren en stimuleren. De startdatum is in overleg maar bij voorkeur zo snel mogelijk. Het is een opdracht voor 40 uur, voor drie maanden, met optie op verlenging. Het tarief ligt rond de 90 euro inclusief reiskosten, excl.btw.

De functie-eisen

Om als interim generieke IT-auditor aan de slag te kunnen, dien je te beschikken over onder andere de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt aantoonbare, ruime ervaring op het gebied van IT audits;
  • Bij voorkeur RE opleiding;
  • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden ook in het Engels;
  • Je hebt een oplossingsgerichte en pragmatische attitude.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en tariefwens naar nicole@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis, op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere opdrachten?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op vacatures. Je kan ons ook volgen, kijk dan op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.