Introductie

Eén van de grootste Universiteitscampussen ter wereld met 27000 ‘bezoekers’ per dag! Complexe omgeving in verandering waar technische wetenschappen en maatschappij elkaar ontmoeten! Super mooie uitdaging voor een Sr. Project Auditor!

Functie

Wat ga je doen

Binnen deze gerenommeerde onderwijsinstelling spelen momenteel grote Change- en Transitieprogramma’s die aan Sr. interim Project Audit grote, mooie uitdagingen bieden. Binnen de Universiteitsdienst zijn 17 grote projecten gedefinieerd die Universiteit-breed uitgerold worden. Projecten onder meer het gebied van rookvrije campus, integriteit, kernsystemen HR of Identity Access Management IT. Ook zijn er grote verbeterprogramma’s opgesteld op het gebied van IT en Riskmanagement.

Voor deze uitdagende projecten zoeken wij een interim Sr. Project Auditor die grote projecten, programma’s gaat auditen en aanbevelingen gaat doen. Naast het doen van audits vervul je tevens een ‘consultancy-rol’ in het meedenken over samenwerking en ondersteuning tussen de projecten en programma’s onderling.

De functie-eisen

Om voor deze prachtige en langdurige rol in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

  • afgeronde WO-opleiding aangevuld met RO of vergelijkbaar;
  • minimaal 6 jaar relevante ervaring op het gebied van internal audit;
  • relevante ervaring met grote ‘change-programma’s is een duidelijke pre;
  • gewend met een grote mate van zelfstandig te werken;
  • organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, vermogen tot verbinden;
  • communicatief vaardig (woord en schrift) met het vermogen een verbindende rol te vervullen;
  • gericht op samenwerken.
  • Beschikbaar per april

Het is een super interessante en langdurige opdracht voor een ervaren programma / project auditor. Standplaats: Zuidholland, marktconform tarief voor een senior.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Recruitment Manager op nummer 06-41532393.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.