De beste tijdelijke audit professional voor uw organisatie

Heeft u de behoefte aan tijdelijke invulling van een audit vraagstuk? AuditPeople heeft de afgelopen jaren bij meer dan 100 organisaties in die behoefte voorzien. Door de inzet van eigen auditors, of zelfstandige interim auditors waarmee AuditPeople al eerder naar tevredenheid werkte.

De interim audit consultants van AuditPeople kunnen worden ingezet voor een periode of voor de uitvoering van specifieke audits. Ook een inhoudelijk advies of tijdelijke begeleiding van uw auditors door een ervaren auditor behoort tot de mogelijkheden.

Meestal is er haast geboden bij een interim vraag. Daaraan is AuditPeople gewend. Door de combinatie van eigen consultants en het beste interim audit netwerk van Nederland, is AuditPeople namelijk in staat om u binnen drie werkdagen de keuze te geven uit minimaal twee beschikbare, passende interim auditors.

Informeer naar de mogelijkheden, door contact op te nemen met Marc van Heese (via 06-52073162 of marc@arcpeople.nl).

 • Drs. Marc van Heese RO RE CIA
  Drs. Marc van Heese RO RE CIA Partner

  06-52073162

Binnen drie werkdagen de juiste interim auditor

085-2733025

 • "AuditPeople werkt voor mij beter, sneller en goedkoper dan de Big4."

  Eduward van de Kamp Head of Audit Amsterdam Trade Bank
 • "In 2018 en 2019 hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Audit People om ons te ondersteunen bij het vinden van een geschikte kandidaat voor twee zeer verschillende tijdelijke auditvacatures. Audit People heeft bewezen haar afspraken na te komen door goed bereikbaar te zijn voorafgaand aan het opstarten van het wervingstraject, door hierin objectief kritisch en open minded mee te denken en snel te schakelen. Dit resulteerde beide keren in het ontvangen van onderling verschillende profielen van mogelijk passende kandidaten in een korte tijdspanne. Dit maakte dat wij snel en goed overwogen een keuze konden maken om met de best passende kandidaat verder te gaan. Audit People kent de markt als geen ander, beschikt over de juiste connecties en beschikt over het vermogen om de cultuur van een organisatie goed in te schatten zodat zowel de kandidaat als de werkgever weten wat ze aan elkaar hebben. Een fijne partij om mee samen te werken!"

  Sera Proper Manager Internal Audit at VvAA Groep & OWM MediRisk