Werving & Selectie: de beste match

Zoekt u ondersteuning bij de invulling van een vacature? Schakel AuditPeople in voor een snel en goed resultaat. AuditPeople begeeft zich uitsluitend in de markt van Internal Audit.

AuditPeople onderscheidt zich op de volgende punten:

  • Door de inhoudelijke kennis van het vakgebied, waardoor we goed kunnen doorgronden wat u werkelijk zoekt en desgewenst kunnen adviseren over de profielomschrijving.
  • Kandidaten voelen zich beter begrepen in hun wensen voor een nieuwe uitdaging, door de focus op hun specifieke vakgebied.
  • AuditPeople is continu in gesprek met auditors, dus hoeft niet vanaf nul te starten.
  • Kennis van de (recente en aanstaande) personeelsverschuivingen in internal audit land.
  • Een uitgebreide database met gekwalificeerde internal auditors.
  • Gedetailleerde kennis van de specifieke wervingskanalen voor internal audit.

AuditPeople is ook uitstekend in staat om via Executive Search de zwaardere audit functies, zoals hoofd Internal Audit of Chief Audit Executive (CAE), discreet te vervullen.

Een bijkomend voordeel is, dat u bij AuditPeople eveneens kunt kiezen voor de zogenaamde detavast constructie, waarbij u na een inhuur periode de kandidaat een permanente aanstelling kunt aanbieden.

Neem contact op voor de vervulling van uw vacature.

  • "Afgelopen jaar hebben wij samengewerkt met Audit People voor de invulling van twee vacatures. Audit People heeft zich onderscheiden door het meedenken over de vacaturetekst maar vooral ook vooraf een analyse te maken van de cultuur en specifieke wensen van de afdeling. Deze aspecten hebben zij nadrukkelijk belicht bij het aanbieden van kandidaten. Hierdoor zijn zij in staat gebleken om op voorhand ogenschijn niet “passende” CV’s aan te leveren die juist voorzagen in het zogenoemde ‘out-of-the-box denken’. Inmiddels zijn de twee vacatures naar tevredenheid vervuld. Wij zullen in gesprek blijven over bijzondere profielen van potentiele kandidaten en voorbereid zijn op het moment dat een vacature mocht ontstaan. Wij hebben in Audit People een specialistische dienstverlener binnen de audit-wereld gevonden."

    Ewout Hennipman Head of Internal Audit Kempen & Co