Executive search

U bent op zoek naar een nieuwe verantwoordelijke manager voor de Internal Audit functie: de Chief Audit Executive. Het belang van deze functie is door diverse ontwikkelingen sterk toegenomen, door de nieuwe Nederlandse Corporate Governance Code. Maar ook door de invloed van internationale wetgeving als de Sarbanes Oxley Act en de behoefte van organisaties aan meer interne beheersing, beter risico management en minder verrassingen.

AuditPeople is al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van Internal Audit en maakt onderdeel uit van Audit, Risk & Compliance People. AuditPeople beschikt over het grootste netwerk in auditland, zowel voor vaste kandidaten als interim. Wij onderhouden dit netwerk door continu in gesprek te zijn binnen vele organisaties met de eindverantwoordelijken voor Internal Audit. Naast het omvangrijke auditnetwerk beschikt AuditPeople ook over de vereiste inhoudelijke kennis om kandidaten goed te kunnen inschatten.

Executive search is recruitment op topniveau. Met ons netwerk en onze inhoudelijke kennis leveren wij gegarandeerd de beste Chief Audit Executive voor uw organisatie. AuditPeople is u als specialist graag van dienst.

Meer weten? We komen graag persoonlijk langs om meer te vertellen.

  • Annemarie Blaisse
    Annemarie Blaisse Recruitment Manager

    06-41532393

  • Drs. Marc van Heese RO RE CIA
    Drs. Marc van Heese RO RE CIA Partner

    06-52073162