Introductie

Mooie functie voor een ondernemende Internal Auditor met lef!

Functie

Wat ga je doen

De internal auditafdeling bestaat uit twee personen en is zelfsturend. De afdeling rapporteert vanuit de derde lijn aan de managing director. Samen ben je verantwoordelijk voor operational, IT en complianceaudits. Je bent in staat om zelfstandig audits op te zetten en uit te voeren. Naast contacten met de interne stakeholders onderhoud je ook contacten met de externe accountant en de toezichthouder.

De functie-eisen

Om voor deze dynamische rol in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt je CIA of een RA-, RE- of RO- titel (of bent hiermee bezig)
  • Pro-actief, zelfstandig en kritisch
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
  • Minimaal vier jaar werkervaring binnen het audit vakgebied (intern en/ of externe audit). Bij voorkeur in de financiële sector.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht bij een financial met 700 medewerkers en een werkgever die is uitgeroepen tot beste werkgever. De klant hanteert als kernwaarden commitment, respect, expertise en passie en heeft een voortrekkersrol in de wereld van mobiliteit.

Jouw arbeidsvoorwaarden

De organisatie heeft echt mooie voorwaarden; elektrische leaseauto, premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een riante bonusuitkering. Het salaris ligt rond de 65K op jaarbasis obv 40 uur. De standplaats is Almere maar je zal je ook af en toe andere vestigingen in Nederland bezoeken. Het gaat om een functie voor 32 tot 40 uur.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis op 06 – 81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.