Introductie

No-nonsense, niet-alledaagse bank, snelgroeiend met een goede work / life balance! Dat is BinckBank!

Functie

BinckBank zegt over zichzelf: “we willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.”

En deze innovatieve en snelgroeiende organisatie zoekt een Internal Auditor die zich hierin herkent, met affiniteit met beleggen, vermogensbeheer, hypotheken of hedging. Gevestigd in Amsterdam met een duidelijke mentaliteit; pragmatisch, nuchter en doen.

Wat ga je doen
In de rol ga je je bezighouden met maatwerk (financial, operational, IT en compliance) audits die per kwartaal op relevantie beoordeeld worden. Geen standaardwerk dus. Het betreffen hier financieel gerelateerde audits maar het kunnen ook audits zijn op nieuwe producten of strategische projecten zoals bijvoorbeeld migratie-trajecten. Audits opzetten, uitvoeren en beargumenteren tot op het hoogste niveau. En de daaropvolgende adviestrajecten. Ook bouw je mee aan de verdere professionalisering van de afdeling en is er veel ruimte voor opleiding. Je gaat onderdeel uitmaken van een team van vijf waarin samenwerken en veel vrijheid en verantwoordelijkheid geboden worden.

De functie-eisen
Als Internal Auditor Finance voldoe je aan de volgende eisen:

 • Afgeronde HBO of WO-opleiding richting Bedrijfseconomie, Accountancy of Bedrijfskunde
 • RA of studerend hiervoor
 • 3-8 jaar relevante ervaring, achtergrond Big4 / Big20 is een zeker een pre
 • Affiniteit met financiële producten
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Non-nonsense, proactief, gewend kritisch te denken

Waar kom je terecht

Innovatieve en snelgroeiende organisatie met de ambitie om Europees marktleider te worden binnen hun expertise. Er wordt hard gewerkt maar er is ook ruime aandacht voor medewerkers, zowel op technisch als sociaal/sportief vlak.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een functie voor 32-40 uur per week. De standplaats is Amsterdam. Het salaris is zeker marktconform, afhankelijk van je achtergrond. Premievrij pensioen.

Dus ben je op zoek naar:

 • Goede work/life balance
 • Inhoudelijke verdieping
 • Een dynamisch, no-nonsense bedrijf
 • waar je van toegevoegde waarde bent!

  Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet.

  Heb je interesse of wil je meer weten?
  Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV annemarie@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

  Niet voor jou, wel voor een andere topper?
  Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

  Interesse in andere vacatures?
  AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.