Introductie

“Het beste bier wordt gemaakt met de beste mensen!” Mooie functie voor een echte ‘ambassadeur’ van Internal Audit!

Functie

Wat ga je doen?
“Komt tijd komt Grolsch”, “Vakmanschap is Meesterschap” – dat is Grolsch! Maar Grolsch heeft ook karakter, is anders en eigenzinnig. En dat is precies wat we zoeken; een Internal Auditor met karakter en meesterschap. Want dit is echt een mooie functie binnen een prachtig bedrijf met een rijke traditie en historie. Je maakt onderdeel uit van de internationale auditafdeling van de holding van Grolsch, Asahi Europe. Hierbij zal jij binnen Grolsch verantwoordelijk zijn voor internal audit. Het is dan ook een stand-alone functie met als doel het management van Grolsch en Asahi Europe te ondersteunen om de bedrijfsprocessen en de daarbij horende risico’s te beheersen. Dit doe je door de organisatie, haar risico’s en kansen te begrijpen en voortdurend op zoek te zijn naar verbeteringen.

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoer van audits, onderzoeken en speciale projecten. Je weet hoe het controle framework werkt en weet daar waar nodig het te verbeteren. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management. Je bent echt een ambassadeur van internal audit en kan dit ook overbrengen aan de business. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor een ambitieuze internal auditor met internationale aspiraties.

Wat breng je mee?
Als internal auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, accountancy of internal audit.;
  • 5 jaar relevante werkervaring binnen audit;
  • Zelfstarter, analytisch zeer sterk;
  • Proactief, zelfstandig en flexibel;
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Waar kom je terecht?
Missie: Wij brouwen bijzondere momenten met Ambitie: De winnende brouwerij van Nederland Onze manier van werken: Onze ‘challenger mindset’: – ambitieuze doelen stellen – eigenaar voelen van de prestatie – focus op wat echt belangrijk is.

Dat is Grolsch!

Werken bij Grolsch betekent samen met collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van de klanten. Collega’s met een eigen mening, met concrete plannen die verantwoordelijkheid nemen en met eigen ideeën komen. Zelfstandigheid, creativiteit en ontwikkeling staan hoog in het vaandel bij Grolsch.

Wist je dat Grolsch

  • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoort?
  • Uitsluitend bier brouwt en uitgegroeid is tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
  • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
  • 600 collega’s biedt in Nederland?
  • Samen met Birra Peroni en Meantime onderdeel uitmaakt van Asahi Europe?

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week. De standplaats is Enschede. Er zijn veel opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, internationaal doorgroeien behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk de befaamde “huisbier regeling” van Grolsch, elke maand mag je 3 kratten bier van één van de Grolsch merken meenemen.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.