Introductie

Iedereen is bijzonder! Die gedachte bepaalt het denken en doen van de medewerkers van Ipse de Bruggen. Ben jij ook bijzonder?

Functie

Wat ga je doen?
Je bent eindverantwoordelijk voor audit en hebt een directe rapportagelijn naar de raad van toezicht. Je draagt bij aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en zorgt voor borging, en daar waar nodig voor verbeteringen van de interne processen. Dit doe je door middel van het jaarlijks opstellen van een auditplan die mede wordt gebaseerd op risico’s van de organisatie. Je coördineert en bent verantwoordelijk voor de aansturing en inzet van de co-sourcingpartner voor internal audit en voert een gedeelte van de audits zelf uit. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan management en directie.

Wat breng je mee?
Als internal auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde post-master opleiding, RA, RE , RO en/of RC;
  • Je hebt minimaal 6 jaar relevante (audit/ risk) werkervaring;
  • Kennis van proces- en risicomanagement;
  • Proactief, gestructureerd en overtuigingskracht;
  • Communicatief vaardig, zelfstandig en analytisch.

Waar kom je terecht?
Ipse de Bruggen is één van de grootste zorgorganisaties in Zuid Holland. Met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers zetten ze zich met hart en ziel in voor de cliënten. Dit wordt vorm gegeven vanuit het manifest: de cliënt heeft en houdt zoveel mogelijk de regie over zijn eigen leven. Geen dag is hetzelfde binnen Ipse de Bruggen en je bent voor een groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor de invulling. Je rapporteert aan de Raad van Bestuur en presenteert je bevindingen aan de raad van toezicht.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 36 uur per week. De standplaats is Zoetermeer en zal daar waar nodig de verschillende locaties bezoeken. Het salaris is maximaal €6364, bruto per maand + vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.