Introductie

Stichting De Opbouw is een overkoepelend concern gericht op Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg en Ouderenzorg. Een organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Een zelfstandige rol voor een maatschappelijk betrokken Auditor.

Functie

Wat ga je doen

Als auditor binnen Stichting De Opbouw voer je maatwerk audits uit. Dit ten aanzien van interne beheersing, risicobeheersing en governance. Je voorziet de organisatie van advies en informatie betreffende de processen die beoordeeld zijn. Mede dankzij jouw input wordt doeltreffende beheersing tegen redelijke kosten bevorderd. Samen met de senior auditor ontwikkel je, in afstemming met de raad van bestuur, de auditcommissie en de directeuren van de werkmaatschappijen het interne audit jaarplan. Je toetst of de processen juist en volledig worden toegepast. Je signaleert ontwikkelingen en knelpunten. Je doet voorstellen ter verbetering van het binnen de organisatie gevoerde beleid, de bewaking daarvan en de daarbij gebruikte methodieken en middelen/ instrumenten.

De functie-eisen

Als Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Leergierig en bereid in jezelf te investeren (R-titel);
  • 1-3 jaar (relevante) werkervaring;
  • Zelfstandige pro-actieve persoonlijkheid;
  • Kennis van- en ervaring met de toepassing van onderzoeks- en auditmethodieken;
  • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van financiën, kwaliteit en gezondheidszorg is een pré;
  • Situationeel kunnen denken en handelen.

Waar kom je terecht?

Stichting De Opbouw is een overkoepelend concern met zes werkmaatschappijen gericht op Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg en Ouderenzorg. Het concernbureau van Stichting De Opbouw ondersteunt en ontzorgd werkmaatschappijen zodat zij kunnen doen waar zij voor staan: hulp bieden aan kwetsbare mensen. Door dit te doen kunnen de werkmaatschappijen zich richten op de zorg. Door bij Stichting De Opbouw te werken draag je bij aan goede zorg. Je krijgt bij Stichting De Opbouw de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij de verschillende werkmaatschappijen en vanuit maatschappelijke betrokkenheid iets te betekenen voor de zorg. Geen dag is hetzelfde en dienstbaarheid en integriteit staan hoog in het vaandel! De kernwaarden zijn: vertrouwen, verwondering en moed.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een functie voor 28 – 36 uur. De standplaats is Utrecht. Stichting De Opbouw biedt een salaris van maximaal €4.499 op basis van 36 uur, secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao-gehandicaptenzorg. Een aanstelling voor de duur van een jaar met hierbij de intentie voor een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast ruime opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van een R-titel. Een zelfstandige, plezierige werkomgeving met veel vrijheid waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd!

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.