Introductie

Wil je ook de stem en steun zijn voor (para)medici? Bij VvAA zoeken ze een internal auditor die er mede voor zorgt dat de (para) medici zich kunnen richten op het verlenen van zorg!

Functie

Wat ga je doen?
Vanuit de 3de lijn ondersteun je de directie en het management bij het realiseren van de strategische doelstelling. Samen met de manager en een senior IT auditor toets je de interne beheersing in de volle breedte en treed je op als sparringpartner voor het management. VvAA staat aan het begin van een grote digitale transformatie, dit vraagt om een andere manier van denken en omgaan met technologie. Dit betekent voor de internal audit afdeling dat er een mooie uitdaging ligt om zekerheid te bieden bij het inrichten en uitvoeren van nieuwe processen.

Wat breng je mee?
Als internal auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een (bijna) afgeronde post-master opleiding, RA, RE en /of RO;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Proactief, gestructureerd en nauwkeurig;
  • Je hebt gevoel voor humor en je organisatiesensitiviteit is goed ontwikkeld;
  • Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk).

Waar kom je terecht?
VvAA is een ledenorganisatie, opgericht door drie artsen in 1924 en inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 120.000 leden. De organisatie telt 650 FTE en bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen. VvAA ondersteunt haar leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroep specifieke dienstverlening.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 32 – 40 uur per week. De standplaats is Utrecht. Het salaris is maximaal €5851,39 bruto per maand bij een 38-urige werkweek.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.