Introductie

Wil jij namens de directie onderzoek doen naar de betrouwbaarheid van (IT)-bedrijfsvoering en heb je affiniteit met Cyber Security of Data-analyse? Wil je opgeleid worden tot een volwaardig auditor met uitzicht op vaste baan en kom je op korte termijn beschikbaar voor de arbeidsmarkt?

Functie

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag als bedrijfsonderzoeker in dienst van ARC People. Je doet namens de directie van één van onze opdrachtgevers onderzoek of het bedrijf goed en betrouwbaar functioneert. In dit geval betreft onze opdrachtgever Triodos bank, één van de meeste duurzame banken ter wereld. Als IT Audit trainee word je onderdeel van het auditteam en werk je nauw samen met ervaren IT Auditors. Triodos bank zet in op nieuwe technologieën zoals Cyber Security, IA of Data Analytics. Binnen het team krijg je ‘een aanjaagfunctie’ om deze nieuwe technologieën handen en voeten te geven. Maar Triodos bank hecht ook groot belang aan ‘Behavioural Auditing’, d.w.z. bedrijfsonderzoeken naar cultuur en gedrag. Ook daar ga je een rol in spelen.

Je bevindingen bespreek je met de directie en de betrokken managers. In overleg met hen bepaal je welke vervolgstappen eventueel worden gezet om tot verbetering te komen. Je hebt dus, ondanks je geringe werkervaring, een verantwoordelijke rol en contacten op hoog niveau binnen de organisatie. En dat is leuk omdat je van bovenaf inzicht krijgt in het functioneren van een organisatie. En dat als Starter! Om deze rol goed te kunnen uitvoeren, bieden wij je intensieve begeleiding in de vorm van een erkende opleiding en coaching.

De functie-eisen

Als Trainee Audit voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding:
  • Studierichting Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Organisatiepsychologie of vergelijkbaar;
  • Aantoonbare affiniteit met IT;
  • Affiniteit met het doen van Onderzoek;
  • Prettig nieuwsgierige, positief kritische en onderzoekende instelling;
  • Analytisch, Luisteren en Gespreksvaardig;
  • Onafhankelijk, Oordeelsvorming en Leervermogen;
  • Woonachtig Randstad, op korte termijn beschikbaar.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht bij ARC People. Wij bieden gerenommeerde bedrijven kennis en expertise op het gebied van audit & risk. Wij zijn betrokken bij het vakgebied en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom past het traineeship ook zo goed bij ons, wij helpen hiermee young professionals een opstap richting het mooie vak van internal audit. En we bieden tegelijkertijd aan onze opdrachtgevers gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, dat beschikt over moderne inzichten op het gebied van onderzoek. En inzichten die passen bij de ontwikkeling van het vakgebied audit, richting organisatie-breed onderzoek.

Waarom dit traineeship?

ARC People is op zoek naar een afgestudeerde en getalenteerde Acadeem die ervoor kiest om de komende 3 jaar werkzaam te zijn binnen internal audit. Wij bieden jou een leertraject van 6 maanden wat je afsluit met een erkend diploma en een contract. In het leertraject zit een bootcamp van 2 weken, diverse terugkomdagen en coach sessies en persoonlijke begeleiding (op het gebied van kennis, vaardigheden en loopbaan). Het traject duurt iets meer dan 6 maanden.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 40 uur per week. De standplaats wordt Driebergen/Zeist. De opleidingen en coaching zijn in Hilversum en Amsterdam.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar Annemarie@arcpeople.nl.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.