Introductie

Mooie tijdelijke rol (met optie voor verlenging) voor een starter met een WO/HBO juridische achtergrond en een hoop ambitie!.

Functie

Wat ga je doen

In de rol van Jr. Compliance Officer ga je je bezighouden met diverse aspecten rondom Privacy.

Hierbij kun je denken aan:

 • Concretisering Privacy beleid
 • Beschrijving en implementatie rondom Privacy
 • Complexere klachtafhandeling
 • Kwaliteit en functie verwerkingenregister naar hoger niveau brengen
 • Verwerkersovereenkomsten beoordelen, aanvullen en onderhouden.
 • Linking pin tussen meerdere disciplines zoals (klachtenmanagement, juristen en ICT).

  Dit doe je vanzelfsprekend niet alleen; je wordt hierbij ondersteund daar waar nodig door juristen, CISO/FG en Risk- en Compliance Officers. Best wel een mooie rol dus voor een Jr. Compliance Officer met een juridische achtergrond die aan het begin van zijn/haar loopbaan staat. Je maakt onderdeel uit van het team Risk, Compliance en Actuariaat met 17 specialisten die op hoog niveau binnen de organisatie acteren. Innovatie, vrijheid van handelen en eigen verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel binnen het team.

  De functie-eisen

  Als Jr. Compliance Officer voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde, juridische HBO+/WO-opleiding
  • Stevige, pro-actieve persoonlijkheid is belangrijker dan werkervaring. Je mag een starter zijn.
  • Ambitieus, resultaatgericht, communicatief sterk
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift)
  • Per direct beschikbaar

  Jouw arbeidsvoorwaarden

  Het betreft in 1e instantie een contract voor 6 maanden waarbij je in dienst komt bij ARCPeople en werkzaam bent bij VGZ. VGZ is gevestigd op het CS van Arnhem, uitstekend bereikbaar dus met het OV. Je kunt een marktconform salaris tegemoet zien evenals uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden met een stijle leercurve en begeleiding.

  Heb je interesse of wil je meer weten?

  Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie.blaisse@auditpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

  Niet voor jou, wel voor een andere topper?

  Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

  Interesse in andere vacatures?

  ARCPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.