Alles voor de audit professional

Staat u als audit professional open voor een nieuwe uitdaging (vast of interim)? Laat dan uw cv bij ons achter en wij informeren u over onze laatste vacatures en interim opdrachten.

Wij zoeken geregeld audit professionals. Voor uiteenlopende vacatures, qua niveau (Internal Auditor, Audit Manager of Audit directeur), specialisme (IT-audit, Operational Audit, Financial Audit) en type organisatie (profit en non-profit). Bij onze interim opdrachten en projecten kunt u denken aan ISAE3402 trajecten, een pre-toets IIA en allerhande interim functies op auditgebied.

Heeft u al interesse voor een specifieke vacature of interim opdracht op de vacaturepagina, dan kunt u daar direct uw interesse aangeven.

Wil je meer weten over ons traineeship, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je een stap naar het ondernemerschap in audit, we gaan graag met je in gesprek.

  • "Vanaf eerste contact via recruitment heeft AuditPeople de lijnen kort gehouden tussen alle betrokken partijen. AuditPeople vervult op een professionele wijze, de inhoud van het vakgebied altijd voorop stellend, de rol van bemiddelaar. Graag beveel ik audit professionals een samenwerking met AuditPeople aan."

    Rogier Lemstra
  • Als interim auditor is het zeer prettig om altijd een betrouwbare en vakkundige sparringspartner te hebben.  AuditPeople biedt mij meer dan dat. Zij denken proactief mee en zijn altijd bereikbaar. Het is bovendien geruststellend dat zij op de achtergrond blijven zoeken naar leuke en passende opdrachten. Voor mij is AuditPeople van groot belang geweest in de stap naar een carriere als interim professional.

    Thalia Weidema

Audit professional? Schrijf u direct in voor uitdagende vacatures & opdrachten