Je merkt het ongetwijfeld ook: de vakgebieden Audit, Risicomanagement en Compliance zijn nog steeds in opkomst. Er ontstaan meer Audit-, Risk- en Compliancefuncties en de huidige functies professionaliseren steeds verder. Uiteraard is dat interessant voor een kantoor als de onze. En ook voor ons betekent het uiteraard dat we niet stil kunnen blijven staan.

Nieuw kantoor, nieuwe mogelijkheden
Om te beginnen groeien we eenvoudigweg ons kantoor uit. Per 1 april aanstaande verruilen we dan ook ons huidige, charmante kantoor voor een groter kantoor. Wederom in het centrale Hilversum. Het nieuwe kantoor zal ons extra mogelijkheden bieden. Vooral voor de organisatie van events. Eenmaal per kwartaal nodigen wij weer een expert uit, die een actueel thema zal uitdiepen met de aanwezigen. Voor de organisatie van de events kan er worden gesteund op Anna Heijning, die vanaf 1 januari 2019 de functie van Office en Event Manager bekleedt.

Onze marketingcampagne
Het jaar 2019 zijn we begonnen met een grote marketingcampagne voor de labels AuditPeople en RiskPeople. Die campagne uit zich allereerst in dagelijkse radiospotjes op BNR Nieuwsradio. Wellicht hoorde je ze de afgelopen weken langskomen. Ook opvallend zijn de paginagrote advertenties in het Financieele Dagblad. Het doel is niet persé een enorme toestroom aan nieuwe prospects. Voor ons is deze campagne in eerste instantie een uiting van de organisatie die we afgelopen 5 jaar zijn geworden, met gemiddeld 40 professionals continu actief bij onze 120 klanten. Desalniettemin is het natuurlijk leuk dat toch al enkele voor ons nog onbekende partijen zich bij ons meldden.

Verbreding van onze diensten
De vraag naar onze drie diensten Interim, Trainees en Werving & Selectie zet zich naar verwachting ook in 2019 verder door. Er zijn nog geen signalen dat die vraag minder zal worden. Veel nieuwe functies ontstaan, eenmansfracties mogen uitbreiden naar een functie van meerdere personen en bij steeds meer organisaties vindt er doorstroom plaats na 3-5 jaar. In aanvulling op deze drie ‘People-diensten’ ontwikkelde zich de afgelopen twee jaren een duidelijkere vraag naar oplossingen. Met oplossingen bedoelen we vooral (a) permanente samenwerkingsconstructies door volledige outsourcing van een functie, (b) co-sourcing voor aanvullende deskundigheid of capaciteit, (c) losse assurance of (d) tooling. Carlo Bavius zal als associate ons met zijn kennis en ervaring verder gaan ondersteunen bij de uitbouw van deze oplossingen voor de klanten van AuditPeople.

Vervolgens
Het zal duidelijk zijn: ook wij blijven niet stilstaan. We nodigen u uit om ons ook de komende tijd te blijven volgen, voor alles wat er nog op stapel staat. Via de digitale kanalen (zoals social media en nieuwsbrieven), maar ook face-to-face op onze events en bij andere persoonlijke ontmoetingen. Andersom zullen wij ook onze oprechte interesse in u blijven tonen.

Marc van Heese
Sander van Oosten