Kwalitatieve uitbesteding van uw auditfunctie

Outsourcing

U heeft nog geen Internal Audit Functie maar wil dat wel. Of uw organisatie beschikt al wel over een Internal Audit Functie maar u heeft de wens om dit flexibeler qua kennis en capaciteit in te richten. Dan kan co-sourcing of outsourcing via AuditPeople daarbij helpen.

Bij volledige outsourcing zal AuditPeople de verantwoordelijkheid voor de Internal Audit Functie voor u invullen.  Bij co-sourcing trekt AuditPeople gezamenlijk met u op. Bij relatief kleine of middelgrote auditfuncties wordt er meer gekozen voor volledige outsourcing.

Co-sourcing of outsourcing door AuditPeople biedt u onder andere de volgende kansen:

  • Flexibiliteit, door piekbelasting op te vangen of in te spelen op tussentijdse auditvragen van uw stakeholders;
  • Kennis, met een grotere pool van audit specialisten. De praktijk vraagt namelijk steeds meer variatie qua kennis van technieken en objecten (van Data-analyse tot en met gedrag, houding en cultuur);
  • Kostenbesparing, onder meer door gerichtere inzet van auditors, eventuele part-time invulling en lagere opleidingskosten;
  • Het opvangen van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt (lees: moeilijke Werving & Selectie trajecten) voor auditors.

AuditPeople is al voor verschillende organisaties de partij voor co- of outsourcing van Internal Audit.

Informeer naar de mogelijkheden van co- of outsourcing voor uw organisatie, door contact op te nemen met Sander van Oosten (via 06-18804323 of sander@arcpeople.nl).