Introductie

Operational Auditor bij Bovemij – Hier word je gezien!

Functie

Bovemij groeit en de afdeling Internal Audit groeit hier stapsgewijs in mee. Het team bestaat inmiddels uit de Manager Internal Audit en een IT Auditor. Voor het team is de grootste uitdaging: het doorgronden van de complexe bedrijfsprocessen van de strategische pijlers Verzekeren, Financieren en Data, de relaties en gegevensstromen daartussen en de vertaling daarvan naar een integere en beheerste bedrijfsvoering. Ieder teamlid draagt hier op zijn eigen manier aan bij. Met jouw ervaring en expertise ga je hierin een belangrijke rol in spelen.

Wat ga je doen
Als Operational Auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de interne beheersing van Bovemij. Samen met het team ondersteun je de organisatie om haar ondernemingsdoelstellingen te verwezenlijken. Je bent op prettige wijze kritisch, bewaakt de relatie met de business en je herkent jezelf in de rol van verbinder. Als auditor heb je een proactieve adviserende rol. Gedurende het jaar voer je zelfstandig binnen de Bovemij Groep risk-based audits uit. Deze audits hebben betrekking op de opzet, het bestaan en de werking van diverse primaire en secundaire processen en beheersmaatregelen daarin. Verder:

 • Draag je bij aan het opstellen en onderhouden van het audit plan.
 • Ben je klankbord en ondersteuning voor de directie en management inzake governance, riskmanagement en interne beheersing.
 • Houd je je samen met het team bezig met het digitaliseren en automatiseren van auditprocessen en het opzetten en inrichten van data-analysemethoden en -technieken voor het uitvoeren van audits.

Functie-eisen
Als Operational auditor breng je het volgende mee:

  • Een WO-opleiding in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare richting;
  • Affiniteit met governance en risk management frameworks (zoals COSO, COBIT);
  • Analytisch sterk, professioneel-kritisch en neemt initiatief;
  • Iemand die enthousiast te werk gaat: je bent assertief, stapt graag op collega’s af, en wil er samen altijd het beste van maken;
  • Bereid je te blijven ontwikkelen middels relevante opleidingen (RO/RE of CIA, of reeds afgerond).

Waar kom je terecht
Bovemij is dé financieel- en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. Ze helpen mobiliteitsbedrijven met succesvol ondernemen. Er werken inmiddels ruim 750 mensen bij Bovemij of bij een van de labels (viaBOVAG.nl, RDC, Enra en FlexCom4. Bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid om mee te groeien. “Samen vooruit” is hun motto.

Jouw voorwaarden
Bovemij biedt haar medewerkers een zeer uitgebreid vitaliteit programma waarmee je het beste uit jezelf kan halen. Daarnaast hebben ze goede interne en externe opleidingsmogelijkheden. De functie is voor 38 uur met een salarisindicatie tussen de 50 en 66K exclusief de winstuitkering. Natuurlijk krijg je kortingen op de verzekeringen en is er een goede pensioenregeling.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar yalcin@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.