Introductie

Bij Bovemij word je gezien, je doet ertoe!

Voor Bovemij in Nijmegen zijn wij op zoek naar een ervaren Risicomanager met financiële affiniteit

Functie

Je werkt als zelfstandig opererend specialist aan complexe vraagstukken op het gebied van alle aspecten van risicomanagement. Binnen Bovemij zijn er korte lijnen, je draagt dan ook echt iets bij aan de ontwikkelingen van het bedrijf.

In deze rol werk je vanuit de tweede lijn, maar ben je zeker ook betrokken bij de eerste lijn. Eén van je uitdagingen is om de kwaliteit van de beheersing in de eerste lijn te vergroten. Aan het einde van het jaar zal er een control risk framework staan, het wordt jouw taak om deze binnen Bovemij mee te implementeren en daar waar nodig is te verbeteren.

Wat ga je doen
Je draagt bij aan de beheersing van de risico’s. Dit doe je door:

 • Het implementeren en door ontwikkelen van het risico managementbeleid;
 • Preventief beheersen van financiële risico’s;
 • Pro-actief meedenken binnen innovatie en verbeterprojecten;
 • Verhogen van het risico bewustzijn binnen Bovemij;
 • Het monitoren van de risicopositie en de werking van key controls;
 • Beoordelen van de risicopositie ten opzichte van de risicobereidheid en daar waar nodig actie op ondernemen;
 • Rapporteren over de risicopositie en de ontwikkeling daarvan.


Functie-eisen

 • Een afgeronde WO-opleiding bedrijfskunde, economie of vergelijkbaar;
 • 5 jaar werkervaring in een tweedelijns risk functie bij een financiële dienstverlener;
 • Bereidheid om alles op het gebied van Solvency II te leren;
 • Ervaring met riskmanagement tooling;
 • Enthousiast en communicatief zeer vaardig;
 • Je hebt een open kritisch houding.

Waar kom je terecht

Bovemij is dé financieel- en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. Ze helpen mobiliteitsbedrijven met succesvol ondernemen. Er werken inmiddels ruim 750 mensen bij Bovemij of bij een van de labels (viaBOVAG.nl, RDC, Enra en FlexCom4. Bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid om mee te groeien. “Samen vooruit” is hun motto.

Jouw voorwaarden
Bovemij biedt haar medewerkers een zeer uitgebreid vitaliteit programma waarmee je het beste uit jezelf kan halen. Daarnaast hebben ze goede interne en externe opleidingsmogelijkheden. De functie is voor 38 uur met een salarisindicatie tussen de 80 en 100K exclusief winstuitkering. Natuurlijk krijg je kortingen op de verzekeringen en is er een goede pensioenregeling.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt met de labels AuditPeople, RiskPeople en CompliancePeople, voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures (op AuditPeople staan alle vacatures). Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.