Introductie

Bij het Kadaster krijg je alle ruime om jezelf als Risk Officer op de kaart te zetten!

Functie

Wat ga je doen
Als Risk Officer ga je onderdeel uitmaken van de directie Geo- en Vastgoedinformatie & Advies. Deze directie registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in nederland en de daarmee samenhangende rechten. Het is een sterke kennis gedreven directie met veel expertise, betrokken en innovatief. Deze directie kent 4 afdelingen met elk een eigen doelstelling: 1) Materiebeleid (innovatie en beheer van Basisregistraties en Landelijke voorzieningen en uitleveren van informatie en grote databestanden; 2) Klantenservices, onze blik van buiten naar binnen voor zowel overheid, zakelijke markt als particulier; 3) GEO-informatie en advies, productie van de Basisregistratie Topografie en afgeleide geo-informatieproducten, en 4) GIS maatwerk, speciale oplossingen op het gebied van geo-informatie en (inter-)nationale geo-informatie data en landkaarten.

Binnen bovenvermelde directie ben je verantwoordelijk voor het integreren en uitbouwen van risicomanagement. Je brengt risico’s in kaart en adviseert over de beheersing daarvan. Je ondersteunt Kadaster bij het opzetten en uitvoeren van risk (self) assessments op het niveau van management, processen en projecten. Je formuleert eisen voor risicoanalyses, stelt risicoactieplannen op en toetst en beoordeelt verantwoordingsrapportages.

Het betreft een uitdagende functie met een grote diversiteit aan taken. Je wordt betrokken bij een groot aantal projecten en businesscases waarvoor risico’s in kaart gebracht moeten worden. Privacy en Informatiebeveiliging zijn hierbij speerpunten.

Jij bent uitstekend in staat om de afdeling, het management en de directie te overtuigen en belangrijke issues op de agenda te zetten. Jij zorgt ervoor dat jouw ideeën niet bij vrijblijvende adviezen blijven maar ook daadwerkelijk worden opgevolgd.

In de verdere ontwikkelingen krijg je meer dan voldoende ruimte om je stempel op deze functie te drukken. Er wordt een proactieve houding verwacht waarbij je ook buiten de organisatie kijkt naar ontwikkelingen in het vakgebied en deze inbrengt bij het Kadaster.

De functie-eisen
Als Risk Officer breng je het volgende mee

  • Aantoonbaar Academisch of HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar vakinhoudelijke ervaring binnen een sterk veranderingsgezinde organisatie;
  • meerdere jaren ervaring met IT-risicomanagement (w.o. CoBIT, RiskIT, ISO 27001);
  • ervaring met (IT-)projectmanagement en kennis van Agile / SCRUM;/li>
  • in staat om zelfstandig binnen een organisatie te bewegen en omgevingssensitief;
  • goede kennis van de AVG wetgeving;
  • communicatief zowel schriftelijk als mondeling sterk;
  • CISSP, CISM, CISA of RE-titel is een pré.

Waar kom je terecht
Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland en de daarmee samenhangende rechten, zoals eigendom en hypotheek. Deze gegevens bieden houvast bij het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken. Of het nou gaat om de beste route voor een nieuwe snelweg, actuele ontwikkelingen op de woningmarkt of het in beeld brengen van leegstand. De organisatie ontwikkelt zich de laatste jaren tot één van de meest innovatieve publieke organisaties in Nederland en daarbuiten. Het ontwikkelt verschillende nieuwe (online) diensten waarbij Informatie Technologie een cruciale factor vormt.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het Kadaster is een zeer kennis gedreven organisatie en biedt dan ook ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Hierin vind je o.a. een flexibele 36-urige werkweek, een meer dan marktconform salaris, een 25%individueel Keuzebudget (waarin je keuzes maakt die passen bij jouw levensfase), opleidingsbudget, bijdrage in de ziektekostenverzekering en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, recruitment manager op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.