Introductie

Eén van de grootste Universiteitscampussen ter wereld met 27000 ‘bezoekers’ per dag! Complexe omgeving in verandering waar technische wetenschappen en maatschappij elkaar ontmoeten! Prachtige rol voor twee Sr. Internal Auditors met kennis van Vastgoed of IT!

Functie

Wat ga je doen

Binnen de TU Delft spelen grote Change- en Transitieprogramma’s die aan Internal Audit grote, mooie uitdagingen stellen. De komende jaren zullen er binnen Vastgoed grote investeringstrajecten plaatsvinden met het afstoten, onderhouden en ontwikkelen van bestaande en nieuwe gebouwen. Stakeholders op o.a. het gebied van Openbaar Vervoer, Bouw en Politiek zijn hierbij betrokken. Dit vraagt om een Internal Audit professional met kennis van Vastgoed en het vermogen tot verbinden.

ICT is binnen de TU Delft een dominante factor, waarin de komende jaren vervanging en innovatie centraal (blijven) staan. Denk hierbij aan de implementatie van nieuwe Kern-systemen voor Financien en HR en aan ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence. Uiteraard is er volop aandacht voor Cyber Security. Kortom: veel te doen voor een Internal Auditor met IT-specialisatie.

Internal Audit wil de TU Delft blijvend professioneel ondersteunen in haar bedrijfsvoering en zoekt ter uitbreiding van de afdeling twee Sr. Internal Auditor met kennis van Vastgoed of IT. Werkzaamheden betreffen operational, IT en integrated audits. Als Sr. Internal Auditor ga je binnen je aandachtsgebied zelfstandig maatwerk audits verzorgen (conform IIA -standards) en contacten onderhouden. Ook ben je actief betrokken bij de Internal Audit plannings- en verantwoordingscyclus. Het betreft een hecht en dynamisch team waaraan de nodige denkkracht door de organisatie gevraagd wordt.

De functie-eisen

Om voor deze prachtige rol in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

  • afgeronde WO-opleiding aangevuld met RA, RE of RO of vergelijkbaar;
  • minimaal 6 jaar relevante ervaring op het gebied van internal audit;
  • aantoonbare kennis/affiniteit met IT of Vastgoed;
  • relevante ervaring met grote ‘change-programma’s is een duidelijke pre;
  • gewend met een grote mate van zelfstandig te werken;
  • organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, vermogen tot verbinden;
  • communicatief vaardig (woord en schrift) met het vermogen een verbindende rol te vervullen;
  • gericht op samenwerken.

Waar kom je terecht?

De TU Delft kent 27.000 ‘bezoekers’ per dag; Studenten, Wetenschappers, bezoekers en medewerkers van de universiteit en van bedrijven op de Campus. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid, met de focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. De TU bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen. Een unieke omgeving om in te werken!

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor mionimnaal 32 uur per week. Het salaris op basis van 38 uur ligt op max 85K bruto per jaar all-in. Vanzelfsprekend zijn er ruime opleidingsmogelijkheden, is er een uitstekend werk/privé́ balans en wordt het nieuwe werken gestimuleerd.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Recruitment Manager op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.