Introductie

Hart voor harde werkers, Vertrouwd Vernieuwen, Complex IT-landschap

Functie

Wat ga je doen

Dit is gewoon een hele interessante rol! Voor een Senior IT Auditor die echt inhoudelijk wil bijdragen aan grote (meerjaren) changeprogramma’s met serieuze verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan modernisering van het bestaande systeemlandschap. Een functie die impact heeft en waarbij je betrokken wordt bij de vele ontwikkelingen die binnen MN spelen. En dat binnen een organisatie waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat en waar de opdrachtgevers meer dan betrokken zijn. Als Senior IT Auditor voer je IT-audits uit op uiteenlopende onderwerpen binnen zowel het pensioen/verzekerings- als het vermogensbeheer domein. Dat betekent dat de gehele IT-organisatie onderwerp van onderzoek is zowel op strategisch als tactisch en operationeel niveau. Je bent auditor maar acteert ook als adviseur en betrokken gesprekspartner voor Management, EC en in toenemende mate voor de opdrachtgevers van MN. En dat maakt nou net de functie zo uitdagend, complex en van grote toegevoegde waarde.

De functie-eisen

Als Senior IT Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

 • Afgeronde WO-opleiding:
 • RE of CISA gecertificeerd
 • min 7 jaar ervaring op het gebied van IT Audit;

  Verder herken je jezelf in de volgende competenties;

  • Enthousiast met het vermogen tot verbinden;
  • organisatiesensitief met een sterk inlevend vermogen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • gevoel voor politieke verhoudingen.

  Waar kom je terecht?

  Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht auditteam van 9 professionals dat dichtbij de Business staat. Bij een moderne, informele, informatieve en lerende organisatie waar slimme oplossingen worden gedeeld omdat medewerkers elkaar opzoeken. Een organisatie waar de klant centraal staat. Bij MN Services werken specialisten, techneuten, strategen en vernieuwers met hart voor harde werkers. Complex, dynamisch en maatschappelijk relevant met een beheerd pensioenvermogen van ruim 130 miljard voor 2 miljoen mensen uit de Metaal&Techniek, Metalektro en Maritieme Sector. Er zijn bij MN Services 1200 mensen werkzaam in een modern kantoorpand gelegen in financiële hart van Den Haag.

  Jouw arbeidsvoorwaarden

  Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een jaarsalaris van rond de 85K. Daarnaast 13e maand, laptop, smartphone, trajectkaart op basis 2e klasse, flexwerken, opleidingsmogelijkheden, collectieve ziektekosten, fitness, en barista om maar eens wat te noemen.

  Heb je interesse of wil je meer weten?

  Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Recruitment Manager op nummer 06-41532393.

  Niet voor jou, wel voor een andere topper?

  Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

  Intere