Introductie

Wil jij als Sr. Operational auditor toezicht houden op de AFM? En wil je samen met jonge en slimme collega’s werken aan financieel welzijn? Dan is de AFM jouw plek.

Functie

Wat ga je doen
De focus van het team en dus ook jouw focus, ligt op het uitvoeren van interne audits. Deze audits zijn gericht op een beheerste bedrijfsvoering van een continu lerende organisatie. Daarnaast is er veel aandacht voor soft controls. In deze rol ga je zowel geplande als adhoc onderzoeken uitvoeren. De AFM stelt hoge eisen aan onder toezicht staande instelling mbt een beheerste bedrijfsvoering. Maar ook intern ligt de lat hoog en wordt er kritisch naar de eigen bedrijfsvoering gekeken. Samen met het hoofd IAD en de rest van het team stel je het onderzoeksprogramma samen.

Functie-eisen
Als Sr. Operational auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde WO-opleiding;
  • Een RO/CIA is een duidelijke pré;
  • Ruime ervaring met operational audits;
  • Kennis en ervaring van resultaatgerichte besturing, bestuurlijke informatievoorziening, management control (AO/IC), risicomangement (COSO-framework)
  • Zeer analytisch en daadkrachtig;
  • Passend bij kernwaarden AFM: zorgvuldig, doortastend, autonoom en verbindend.

Waar kom je terecht
De AFM staat ergens voor, zij maakt zich sterk voor eerlijke & transparante financiële markten. De organisatie bestaat uit 650 hoogopgeleide medewerkers. AFM is uitgeroepen tot Top Employer 2017 omdat ze mensgericht is en vanwege de mogelijkheden je persoonlijk te ontwikkelen. Het team bestaat uit een hoofd IAD en twee (senior) auditors. Zij zijn op zoek naar een ambitieuze, intelligente en deskundige collega die zelfstandigheid combineert met teamwerk. Het team rapporteert direct aan het bestuur.

Waarom de AFM en waarom deze functie?
De AFM is een toezichthouder die veel in het nieuws is. Het is een omgeving met veel jonge en slimme mensen die vanuit passie werken. De auditfunctie is relatief nieuw, dus je kunt direct bijdragen aan verdere professionalisering. Onderzoeken zijn gericht op thema’s, processen en projecten en veel onderzoeken worden voor het eerst uitgevoerd. Het is dus vooral maatwerk. Je staat rechtstreeks in contact met managers en het bestuur. Het Hoofd IAD werkt vanuit vertrouwen en houdt haar team betrokken.

Jouw voorwaarden
Het gaat om een dienstverband van 36 uur, deze kun jezelf inrichten 4X9 is mogelijk. Ze hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit onder andere: 13de maand, 8,59% vakantietoeslag, bruto maandelijkse vergoeding van 5,6%, ov-trajectkaart 2de klas of €0,19 per KM en een bijdrage voor een abonnement bij een sportschool die is aangesloten bij bedrijfsfintnessonline.nl.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis, Sr. consultant op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.