Introductie

“Wij stellen onze klanten in staat om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst” Dat is waar deze organisatie voor staat. Een veelzijdige functie voor een gepassioneerde Sr. Operational Auditor!

Functie

Wat ga je doen

Als Sr. Operational Auditor werk je binnen Internal Audit Nederland (IAN). IAN toetst of de bedrijfsvoering van deze organisatie zodanig is ingericht en functioneert, dat strategische en operationele doelstellingen gerealiseerd kunnen worden en de risico’s beheersbaar blijven. IAN geeft het senior management, de Supervisory Board en externe stakeholders inzicht in de vraag of deze organisatie ‘in control’ is.

De audits bestaan uit operational audits en vinden plaats binnen alle bedrijfsonderdelen van deze organisatie en haar dochters. Door het internationale karakter van de organisatie kan het ook voorkomen dat je audits uitvoert in Europees (team) verband. Je fungeert daarbij als een volwaardig gesprekspartner op alle niveaus.

Met jouw expertise en persoonlijkheid heb je impact op de organisatie. De rol van Sr. Operational Auditor biedt je de kans om veel verschillende gebieden van dit bedrijf te zien en te begrijpen. Het reviewen van strategische projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Deze combinatie van verantwoordelijkheden maakt deze rol veelzijdig.

De functie-eisen

Als Sr. Operational Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • Bij voorkeur afgerond RA/RO/RE of studerend hiervoor;
  • 3 – 10 jaar relevante werkervaring binnen audit;
  • Prettige nuchtere persoonlijkheid;
  • Proactief, nieuwsgierig en een dosis lef;
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Waar kom je terecht?

IAN (Internal Audit Nederland) is een hecht en ambitieus team. Twaalf auditors die een achtergrond hebben in Financial, Operational en IT auditing of die een overstap hebben gemaakt vanuit een ander vakgebied in de business. Op Europees niveau werken er in totaal zo’n 40 auditors met een onderzoekende en nieuwsgierige instelling.

Het team is informeel en passie voor je vak en vooral ook plezier maken met elkaar zijn belangrijk. Zaken als data-analytics, het challengen van de CEO, assurance, agile werken en empowerment moet in je DNA zitten. Elk jaar worden er een aantal activiteiten georganiseerd na werk zoals een borrel, ‘Escape Room’ of een BBQ.

Wist je dat dit bedrijf

  • Een historie heeft die teruggaat tot 1844?
  • Actief is in twintig landen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika?
  • Sinds 2002 het Alzheimercentrum VUmc sponsort?
  • Er wereldwijd zo’n 28.000 collega’s werken?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 38 uur per week. De standplaats is Den Haag. De salarisindicatie ligt tussen de €3.450 – €5.750 (afhankelijk van ervaring). Daarnaast krijg je een 13e maand en vakantievergoeding in de vorm van een maandelijks flexbudget (16.7% van je maandsalaris). Aanvullend bieden ze onder andere minimaal 27 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een goede balans werk/privé. Én uiteraard korting op eigen producten!

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.