Introductie

Wil jij namens de directie onderzoek doen naar de bedrijfsvoering? En wil je opgeleid worden tot een volwaardig auditor met vooruitzicht op vaste baan?

Functie

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag als bedrijfsonderzoeker. Je doet namens de directie onderzoek of het bedrijf goed en betrouwbaar functioneert. Je bevindingen bespreek je met de directie en de betrokken managers. In overleg met hen bepaal je welke vervolgstappen eventueel worden gezet om tot verbetering te komen. Je hebt dus, ondanks je geringe werkervaring, een verantwoordelijke rol en contacten op hoog niveau binnen de organisatie. En dat is leuk omdat je van bovenaf inzicht krijgt in het functioneren van een organisatie. En dat als Starter! Om deze rol goed te kunnen uitvoeren, bieden wij je intensieve begeleiding in de vorm van een erkende opleiding en coaching.

De functie-eisen

Als Trainee Audit voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding:
  • Studierichting Bedrijfseconomie of Bestuurskunde;
  • Affiniteit met het doen van Onderzoek;
  • Prettig nieuwsgierige, positief kritische en onderzoekende instelling;
  • Analytisch, Luisteren en Gespreksvaardig;
  • Onafhankelijk, Oordeelsvorming en Leervermogen.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht bij AuditPeople. Wij bieden gerenommeerde bedrijven kennis en expertise op het gebied van audit & risk. Wij zijn betrokken bij het vakgebied en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom past het traineeship ook zo goed bij ons, wij helpen hiermee young professionals een opstap richting het mooie vak van internal audit. En we bieden tegelijkertijd aan onze opdrachtgevers gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, dat beschikt over moderne inzichten op het gebied van onderzoek. En inzichten die passen bij de ontwikkeling van het vakgebied audit, richting organisatie-breed onderzoek.

Waarom dit traineeship?

AuditPeople is op zoek naar een afgestudeerde en getalenteerde Acadeem die ervoor kiest om de komende 3 jaar werkzaam te zijn binnen internal audit. Wij bieden jou een leertraject van 6 maanden wat je afsluit met een erkend diploma en een contract. In het leertraject zit een bootcamp van 2 weken, diverse terugkomdagen en coach sessies en persoonlijke begeleiding (op het gebied van kennis, vaardigheden en loopbaan). Het traject duurt iets meer dan 6 maanden en sluit je af met een examen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 40 uur per week. De standplaats is nog niet bepaald, deze hangt af van de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. De opleidingen en coaching zijn in Hilversum en Amsterdam.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar Annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.